YOKOHAMA BE

Het zorgeloze bandenpakket van YOKOHAMA

12 maanden ZORGELOZE BANDENPAKKET

Het YOKOHAMA Zorgeloze Bandenpakket is beschikbaar voor de ADVAN SPORT V105 en V107; de BluEarth winterbanden V905, V906 en de vierseizoensbanden AW21.

De ADVAN SPORT-banden V105 en V107 behoren tot de belangrijkste producten van YOKOHAMA.
Deze bandentechnologie is getest op wereldwijde racecircuits en is speciaal ontwikkeld voor de weg. ADVAN SPORT-banden worden in de originele uitrusting gemonteerd door bekende autofabrikanten
en tuners.

De BluEarth winterbanden V905, V906 en de vierseizoensbanden BluEarth-4S AW21 behoren tot de bijzonder milieuvriendelijke banden van YOKOHAMA met de nieuwste BluEarth-technologie en filosofie. Voor de productie van banden vertrouwt YOKOHAMA op het gebruik van zonne-energie, energieopwekking uit recyclingprocessen, etc.
Met de aankoop van uw nieuwe YOKOHAMA banden heeft u gekozen voor een product van extreem hoge kwaliteit. Maar ook met deze banden kan een zogenaamde “lekke band” optreden!

Ingeval van impactbreuk van de band vervangt het Zorgeloze Bandenpakket van YOKOHAMA Europe GmbH, dat twaalf maanden geldig is, uw beschadigde ADVAN SPORT V105, V107 of BluEarth*Winter V905, V906 of BluEarth-4S AW21:

  • Het YOKOHAMA Zorgeloze Bandenpakket is geldig vanaf de aankoopdatum van een ADVAN SPORT V105, V107 of BluEarth*Winter V905, V906 of BluEarth-4S AW21 in een deelnemend gespecialiseerd bedrijf.
  • Bij een lekke band (impactbreuk) vervangen wij uw ADVAN SPORT V105, V107 of BluEarth*Winter V905, V906 of BluEarth-4S AW21 tot twaalf maanden na aankoopdatum, mits de resterende profieldiepte van de beschadigde band >= 4 mm is.
  • U krijgt een gratis vervangband van uw bandendealer (uw verkoper). De kosten voor de montage, het afvoeren van oude banden en eventueel noodzakelijke sleep- of gevolgkosten van de lekke band maken geen deel uit van het pakket.
  • Het YOKOHAMA Zorgeloze Bandenpakket sluit opzettelijke schade aan de band of grove nalatigheid uit.

Verplichte eisen voor de levering van vervangende banden zijn:

  • Voorleggen van de originele aankoopfactuur van de deelnemende bandendealer, als bewijs van de periode van 12 maanden
  • Controle van de aangekochte band door uw bandendealer (uw verkoper)
  • Het schadepatroon komt overeen met de hierboven genoemde schade
  • >= 4 mm resterende profieldiepte
  • Er wordt niet uitbetaald in contant geld

Het zorgeloze bandenpakket is een vrijwillige service van YOKOHAMA Europe GmbH onder de genoemde voorwaarden. De wettelijke garantie en productaansprakelijkheid blijven ongewijzigd.
Het Duitse recht is van toepassing. Dwingende bepalingen van het recht die zonder voorafgaande rechtskeuze van toepassing zijn, blijven ongewijzigd.

Wilt u gebruik maken van het banden zorgeloos pakket, neem dan bij aanschaf van uw nieuwe banden uit bovengenoemde productserie contact op met een van de deelnemende dealers:

Informatie over de start- en einddatum van de productie van deze banden, informatie over de identificatie van het bandentype en andere technische aspecten vindt u in het officiële productinformatieblad, dat beschikbaar is bij uw bandendealer. Op de website van YOKOHAMA (www.yokohama.eu) vindt u ook een link naar het openbare deel van de Europese productdatabase voor energie-etikettering (EPREL) te vinden. Daarnaast kunt u op www.yokohama.eu/tyrepedia/tyre-labelling hetbetreffende EU-bandenlabel bekijken en afdrukken door de gewenste bandmaat in te voeren (zoeken op bandmaat) of het bandprofiel op te geven (zoek op bandnaam).